Logo Historisch Zoetermeer vrijdag 28 t/m zondag 30 september

De geschiedenis komt tot leven! Maak een tijdreis door je eigen stad Kaarten sponsoren!
Sponsoropties

Historisch Zoetermeer is een gratis festival. Dankzij onze sponsors en subsidiegevers kunnen we voor het zesde jaar een geweldig programma bieden, vol historisch theater en activiteiten. 

Wilt u ook als sponsor aan het festival Historisch Zoetermeer verbonden zijn? Koop dan kaarten voor € 5,-, die we gezamenlijk weer teruggeven aan alle bezoekers. Of koop VIP-kaarten voor het festival en kom naar de netwerkbijeenkomst op zaterdag 30 september.

VIP-tickets

Graag bieden wij u als Zoetermeerse ondernemer de gelegenheid om VIP-gast te worden van Historisch Zoetermeer. Wij ontvangen u graag om 19.30 uur in de middeleeuwse herberg op het Dobbe-eiland met een hapje en drankje. Hier ontmoet u andere sponsors die het festival mogelijk maken en maakt u kennis met artiesten uit een ver verleden. Daarnaast heeft u de tijd om een bezoek te brengen aan de historische markt. Bezoek de middeleeuwse ridders en huurlingen in hun kampement, waan u in Victoriaanse tijden of probeer zelf hoe het is om te boogschieten, tingieten of zwaardvechten. Op de achtergrond speelt HET VUUR VAN SEGHWAERT, een spectaculaire vuurshow over de aanval op het gehucht Seghwaert in de middeleeuwen.  Om 21.30 uur brengen wij u naar de beste plaatsen op de tribune om dit spektakel mee te maken. Een waardige afsluiting van uw bezoek aan Historisch Zoetermeer. Een VIP-ticket voor Historisch Zoetermeer is slechts € 50,- Hiervoor krijgt u:

  • Toegang voor twee personen tot de netwerkborrel
  • Middeleeuwse hapjes en drankjes
  • VIP-plaatsen bij de voorstelling HET VUUR VAN SEGHWAERT
  • Naamsvermelding op het festival
  • Naamsvermelding op de website
  • Naamsvermelding in de festivalbrochure


 Mogen wij u begroeten op zaterdag 30 september? Ga voor het VIP-ticket naar Entranz en u krijgt uw tickets digitaal toegestuurd! Ervaar de kracht van het verleden op Historisch Zoetermeer!

1 of meer kaartjes - Certificaat
Iedereen die sponsort en kaarten bestelt ontvangt automatisch het certificaat. Met dit document in de vorm van een oorkonde kunt u laten zien dat u het festival Historisch Zoetermeer een warm hart toedraagt!

5 of meer kaartjes - VIP-ticket
U bent van harte welkom op de netwerkbijeenkomst, waar we u met een hapje en een drankje ontvangen. Daarna bezoekt u met twee personen de voorstelling HET VUUR VAN SEGHWAERT. En uiteraard een vermelding op de Banier van de Eeuwige Roem.

10 of meer kaartjes - De Banier van de Eeuwige Roem (naamsvermelding)
De Banier van de Eeuwige Roem slingert zich het gehele weekend over het Marktplein in Zoetermeer. Alle bezoekers die de markt betreden zien direct uw (bedrijfs)naam. U bent prominent aanwezig op het festival. (inclusief bovenstaande)

100 of meer kaartjes - De Banier van de Eeuwige Roem (logo)
Niet alleen uw naam, maar ook uw logo staat in kleur vermeld op de Banier. Een directe herkenning voor alle bezoekers. (inclusief bovenstaande)

250 of meer kaartjes - Advertentie programmaboekje
Tijdens de voorstellingen op het Marktplein wordt een speciaal programmaboekje verspreid. Hierin wordt op de sponsorpagina ook uw logo vermeld, gratis verspreid onder de 7500 bezoekers van het festival.

500 of meer kaartjes - Tribunebanier
Op de grote tribunes op het Marktplein staan de aanvangstijden van de voorstelling vermeld én de belangrijkste partners van het festival. Ook uw logo staat op deze banier en is voor iedereen zichtbaar.(inclusief bovenstaande)

Klik hier om direct kaarten te sponsoren. Wilt u liever eerst overleggen? Neemt u dan contact met ons op via info@historischzoetermeer.nl