Boeken

Veyn Featherpens

Oli Veyn maakt handgemaakte penneveren, vaak gebasseerd op boeken. Daarnaast is ze schrijver van de Orde van de Poortwachtersserie die Keltische, Romeinse en Middeleeuwse elementen bevat. Ook neemt ze een kleine collectie sleutelsjaals mee, heerlijk warme puntsjaals die niet alleen mooi zijn maar je ook warm houden tijdens de koude winterdagen.

Valtada

Treed binnen in de sprookjesachtige wereld van Valtada! Garvin Pouw is in de stand aanwezig om u wegwijs te maken in de prachtige nederlandstalige fantasyreeks Valtada. Laat u verbazen middels boeken en illustraties! 

Cathinca

Voor balladen en mythische verhalen ben je bij Cathinca aan het juiste adres. Met haar stem heeft ze al vele luisteraars weten te betoveren Enkele jaren terug stortte ze zich op het schrijven. En met resultaat: de boeken De vrouwe van Myrdin (2018) en De held van Anwyn (2019) staan in de boekenkasten van vele fantasyliefhebbers. Sinds vorig jaar lokt de muziek weer en geeft ze intieme optredens op festivals, boekpresentaties en bruiloften.

Celtica Publishing 

Celtica Publishing geeft boeken uit die je helpen los te breken uit de saaiheid van het dagelijkse leven. Door te dromen en te fantaseren ontwaakt ook jouw creativiteit, en de wereld heeft dringend behoefte aan creatieve mensen. 

Godijn Publishing

Wij zijn Ellis van Zijll en Jesse van Willigenburg, wij zijn enthousiaste fantasy auteurs bij Godijn Publishing en presenteren met trots onze boeken. Jesse vertelt je graag over zijn young adult steam punk fantasy boek "Mianara - Verraad" en Ellis laat je graag haar young adult dark fantasy boek "Abdij van de nacht" zien. Kom gezellig bij de stand langs voor een babbel en eventueel een boek met krabbel. Hopelijk tot ziens op Historisch Zoetermeer! 

Godijn Publishing

Mascha Schoonakker

Verkoop van boeken.

Uitgeverij Macc

SCIENCEFICTION, FANTASY, GRIEZEL EN HEEL VEEL MEER! Uitgeverij Macc kenmerkt zich niet alleen door het uitgeven van origineel werk van Nederlandse bodem in het genre Sciencefiction, Fantasy en Horror, dankzij onze uitgebreide relaties in binnen- en buitenland hebben wij ook werk van Amerikaanse en Duitse topauteurs in ons fonds. Daarnaast besteden we ook aandacht aan, soms schokkende, waar gebeurde verhalen. Het fantastische genre zal echter de belangrijkste doelgroep blijven, zowel van eigen bodem als vertaald werk.