Souvenirs

Celtic World

Wij verkopen Schotse kilts met alle denkbare toebehoren. Ook verkopen wij sieraden, (wand)ornamenten, muziekinstrumenten, cd's, cadeau artikelen en nog veel meer! Zoekt u iets speciaals op Keltisch gebied? Neem gerust contact met ons op en wij gaan ons best doen voor u!

Heksig

De magische marskramer met een kraam vol magie, heksigheden, handgesmeden sieraden en rariteitn. Kom toveren en verwonderen.

Faery Goods

Faery Goods verkoopt fairy huizen en fairy deuren, fairy garden accessoires, en fantasy beelden, zoals draken, fairies, en eenhoorns.

Prehistory Alive Worldwide

PAW leeft al jaren verschillende prehistorische tijden na op festivals en evenementen. Door onze kennis en ervaring, wekken wij de prehistorie tot leven en brengen we jou oog in oog met onze voorouders. Nu willen we jou echter ook op een andere wijze een kijkje laten nemen in het verleden.... Onze voorouders waren enorm gedreven en creatief om te (over)leven, en maakten daarmee prachtige en bruikbare gebruiksvoorwerpen. Met PAW's ''Handmade History'' brengen wij jou terug in de tijd door middel van demonstraties en verkoop van handgemaakte items met een prehistorische tint; gemaakt door gespecialiseerde ambachtslieden van over de hele wereld. Op deze manier hopen wij jou meer inzicht te geven in de pracht van handwerk en onze prehistorische voorouders. Je bent van harte welkom! 

Metal man Ed

Zelf gemaakte fantasy producten en fantasy wapens. Voor als je echt iets bijzonders wilt en echt van alles, ook op bestelling.

Leather Leaves

Leather Leaves maakt unieke handgemaakte produkten van leer, elfdendorpen en minituintjes. Naast de spullen voor de markt maken we ook regelmatig produkten in opdracht.

The Native Dutch Clan

Wij zijn The Native Dutch Clan en verkopen mooie spirituele producten, maar vooral wat we zelf mooi vinden, daarom staan we 100% achter ons assortiment. Hierbij moet je denken aan: Wierook, Wierook branders, Sieraden, Tarot, Doosjes en Kistjes, Wandkleden, Feng Shui raamdecoratie, Wanddecoratie en nog veel meer. Ook maken we veel zelf natuurmateriaal, zoals hout, leer, hoorn, steen en bot. Hiervan maken we onder andere Runen en Ogham, Pendelplaten, Altaarplaten, Riemtassen, Drumstokken, Sieraden en wat we nog meer in een creatieve bui verzinnen. Onze inspiratie putten we uit de oude religies en culturen van over de hele wereld zoals: Germaans, Noors, Pagan, Wicca, Keltisch, Viking, Native American en Boeddhisme.

Elsiera

Steampunk, hoeden, leer, flesjes, houten horloges, mechanische vestzakhorloges, themasieraden, thema-kinderkleding en meer. Bezoek ons 'warenhuisje' op de markt.

Wortel & Cruydt

Vind bij Wortel & Cruydt de lekkerste kruidenthee, heksenproducten, mooie boeken en ambachtelijke kruidenproducten.

Mederij Marcus

Mederij Marcus is de plek waar je moet zijn als je Mede of (honing) Bier wilt proeven zonder kunstmatige toevoegingen! Als imker weet Marcus de honing te laten schitteren in zijn producten. Kom langs voor een gezellige Brabantse-Babbel, een lekker glaasje om te proeven en een paar mooie flessen om zelf mee naar huis te nemen!

Zwaardenkoning

Al jaren staan wij op festivals met de verkoop van sier en echte messen,zwaarden en zakmessen. Daarnaast geven wij in samenwerking met het festival zwaardvecht lessen waardoor de lessen gratis zijn voor de bezoekers.

Hannie's Hakhoning

Wij zijn Eric en Hannie Brinksma. Sinds 2013 maken wij de échte hakhoning. Geheel ambachtelijk naar middeleeuws recept. Met zuivere imkerhoning en natuurlijke kruiden. Geheel zonder kunstmatige toevoegingen, glutenvrij en lactosevrij. Verder hebben we ook diverse honing,bijenwas, propolis producten en stuifmeel.

De Witte Swaen

Bij ons kun je terecht voor leuke fantasy en viking accesoires. Om thuis een fijne sfeer te creëren of om cadeau te doen. Wij hebben o.a. kussenslopen, wandkleden en sierraden.

Things - Meraki Joy

Wij bieden zelfgemaakte sieraden, foto's, accesoires en 3D prints met dieren aan.

Touch by a totem

Wij bieden zelfgemaakte krachtvoorwerpen, krachtdieren, edelstenen, spirituele voorwerpen en drums aan.

Green Anvil

Smederij Green Anvil is een zelfgebouwde smederij met een grote houten blaasbalg constructie. Gedurende het weekend wordt er van alles in de smederij gemaakt zoals messen, kettinghangers, gebruiksartikelen maar ook items op bestelling van zowel deelnemers als bezoekers.