Souvenirs

Wortel & Cruydt

Wortel & Cruydt heeft een gezellige stand waar je allerlei ambachtelijke kruidenproducten, kruidenboeken, thee en magische artikelen kunt vinden. Veel van de producten zijn handgemaakt en uniek!

PME/Astar

Tingieten verkoop. 

Mederij Marcus

Mederij Marcus is een kleinschalige Mederij/Destillerderij/
Imkerij/brouwerij. Alle producten worden in eigen beheer gemaakt en zijn op basis van natuurlijke grondstoffen, dus kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen worden niet gebruikt.

Elsiera / Watchwood 

Steampunk, leer, flesjes, houten horloges, mechanische vestzakhorloges, themasieraden en meer. 

Viltkraam amvachtsghylde 

Handgemaakte vilten spullen.

The Life Forge

Handgemaakte knuffels en buidels, plus een beetje live entertainment voor jong en oud. 

Faery Goods

Faery Goods verkoopt fairy huizen en fairy deuren, fairy garden accessoires, en fantasy beelden, zoals draken, fairies, en eenhoorns.

Jumpstiltscrew

Springstelten. 

Prehistory Alive Worldwide

PAW leeft al jaren verschillende prehistorische tijden na op festivals en evenementen. Door onze kennis en ervaring, wekken wij de prehistorie tot leven en brengen we jou oog in oog met onze voorouders. Nu willen we jou echter ook op een andere wijze een kijkje laten nemen in het verleden.... Onze voorouders waren enorm gedreven en creatief om te (over)leven, en maakten daarmee prachtige en bruikbare gebruiksvoorwerpen. Met PAW's ''Handmade History'' brengen wij jou terug in de tijd door middel van demonstraties en verkoop van handgemaakte items met een prehistorische tint; gemaakt door gespecialiseerde ambachtslieden van over de hele wereld. Op deze manier hopen wij jou meer inzicht te geven in de pracht van handwerk en onze prehistorische voorouders. Je bent van harte welkom! 

Syrhona crystals

Wierook en edelstenen.