Workshops

The Fair Fighters

Al jaren staan wij op festivals met de verkoop van sier en echte messen,zwaarden en zakmessen. Daarnaast geven wij in samenwerking met het festival zwaardvecht lessen waardoor de lessen gratis zijn voor de bezoekers.

Team Haagse Schutters

Wij zoeken de nieuwe Robin Hood of Willem Tell van Zoetermeer 2021, bent u dat? U heeft vast wel eens iemand zien boogschieten op TV of in de bioscoop en toen gedacht "Dat ziet er makkelijk uit, dat kan ik ook". U heeft nu de kans om het eens echt te proberen. Het Team Haagse Schutters is daar speciaal voor aanwezig op Historisch Zoetermeer. Man, vrouw kind, linkshandig, rechtshandig (of onhandig?), we hebben voor iedereen een passende boog om het eens vrijblijvend te proberen. Wie weet hoe goed u bent, kom het ons laten zien, kom naar het Team Haagse Schutters tijdens Historisch Zoetermeer.

Jump Stilt crew

Wij bieden op dit festival u een workshop spring stelten lopen aan!

Cool-arrow

Altijd al alles willen weten over verschillende soorten 'historische' bogen, historisch correcte schiettechnieken of materialen? Dan ben je bij cool-arrow aan het juiste adres! Wij kunnen je alles laten zien en uitleggen waar je ook maar vragen over hebt! Dit jaar zullen wij op Historisch Zoetermeer staan met onze kraam! Voor alle materialen en benodigdheden voor historisch boogschieten zijn bij ons te vinden! Voor alle stijlen en tijdsperiodes.